14 maj 2009
18:00

IF Viken

Referat: Laxarby IF - IF Viken

Match nr 3. Vi gör återigen en mycket bra match och vann helt rättvist med 3-1, alla målen kom i första halvlek.

1:a halvleken var klart till oss, vi spelade enkelt till varann, med bra passningsspel och rätt bra fart i spelet. Tog ledningen med 1-0 i 9 min då Agnes "drämde" iväg ett lobbskott snyggt i mål. IF Viken hade i princip endast en chans och då gjorde de sitt mål på en hörna till 1-1 minuten efter vårat mål, som egentligen inte var en hörna (domarmiss!). Vi hängde inte läpp för detta utan fortsatte att spela bra, och i 15 min "krutade" Elin A till så dojan nästan tog eld, kanonskott långt utifrån. Efter detta hade vi massor av chanser och kunde i 23 min göra 3-1, då Lovisa fick en pangträff och gjorde mål direkt på en hörna.
Vi gjorde även ett mål till som blev bortdömt för något...?

I 2:a halvleken gick vårt tempo och kämpaglöd ner rejält, och även om vi hade klart grepp om spelet gör vi en sämre halvlek än den första. Vi har ändå rätt många bra och klara mållägen men lyckas inte få dit bollen.
Viken spelade upp sig lite i andra och de kämpade på så gott de kunde hela matchen, men LIF vann klart och rättvist!

Hela laget gör återigen en bra match med bra passningspel, vi hjälper varann och pratar bra, och detta gör vi främst i första halvlek. Gõtt och härligt tjejer!